Căutare Live

Selah Sue, din nou in Romania! Va sustine un concert extraordinar pe 22 septembrie

Selah Sue revine in Romania pe 22 septembrie, intr-un concert de exceptie la Arenele Romane din Bucuresti. Dupa ce publicul roman a avut ocazia sa o vada si s o asculte anul trecut la B'ESTFEST Summer Camp, Selah Sue se reintoarce in fata fanilor romani, in aceasta toamna.

Cunoscuta pentru timbrul ei inconfundabil, Selah Sue este o artista belgiana ce s-a facut remarcata prin EP-ul "Black Part Love". Tot un succes international a avut, apoi si prin albumul "Selah Sue", aparut in 2011. Ceea ce face artista nu este doar muzica, spun fanii. Este pasiune, senzualitate, discretie, toate ascunse intr-un mix de soul, reggae si jazz. Artista a vorbit cu reporterii nostrii despre prima ei experienta in Romania.

"Imi amintesc ca a fost uimitor. Eram complet nauca. Nu stiam ca am un asa succes acolo, nu mai cantasem acolo, nu mi-am facut niciodata publicitate acolo si nu am mai fost niciodata acolo, asa ca sa vad atata lume, ascultandu-mi muzica si fiind atenti la show si dand toata energia pe care o aveau, a fost uimitor", a spus artista.

Pe 22 septembrie veti avea ocazia sa ascultati piese precum "Raggamuffin", "Crazy Vibes" sau "Zanna", dar si piesa care a obtinut discul de platina pentru vanzari, "This World".

FOTO: Hepta

Zilele Muzeului Taranului Roman incep pe 12 septembrie! Noutatea editiei: Expozitia de transporturi traditionale... Ultimele zile pana la SEM Days 2013: cum se promoveaza acum afacerile online si ce sfaturi dau specialistii...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri