Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Smiley, Elena Gheorghe, Cristina Rus alaturi de alte vedete canta la All Stars Christmas

Un Craciun stralucitor, impodobit cu stele sclipitoare! Acesta este unul dintre cele mai frumoase cadouri muzicale ce vor avea loc pe scena Teatrului National Bucuresti pe data de 14 decembrie, ora 20:00.

All Stars Christmas se constituie intr-un spectacol splendid, in care Orchestra Simfonica Bucuresti, formata din 100 de muzicieni profesionisti alaturi de cei 30 de membri ai Corului Accoustic, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, vor darui magia minunata a spiritului de Craciun intr-un show "imbogatit" de celebritatile domeniului muzical autohton ale momentului.

Smiley, Elena Gheorghe, Vlad Mirita, Cristina Rus, Ovidiu Lipan Tandarica, Nico, Aurelian Temisan, Oana Sarbu, , Maria Jinga si Iordache Basalic vor oferi o magnifica poveste de Craciun imbracata in ritmurile unice si extrem de incitante ale pop-ului simfonic. Si asta nu este tot! Spectacolul va beneficia si de participarea extrordinara a maestrului Dan Puric ce va completa show-ul cu momente inedite din spectacolul de exceptie - "VIS"..

Si pentru ca nu este un simplu spectacol, regia evenimentului este semnata de binecunoscutul Felix Alexa, iar din structura acestui eveniment fac parte colinde si cantece specifice Craciunului ce vor innobila evenimentul cu o atmosfera inaltatoare. Bineinteles, artistii de seama ce fac parte din distributie vor interpreta hit-uri din repertoriul propriu intr-un stil surprinzator si anume pe note simfonice!

O experienta unica de imbinare a stilului pop cu armonia dulce a simfoniei, de care suntem siguri ca bucurestenii de toate varstele vor profita negresit.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la preturi de 70 lei , 120 lei si 170 lei din reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center etj. 2, Baneasa Shopping City - Carrefour Feeria, Hypermarketul Real Vitan, Teatrul National Bucuresti, si online prin www.vreaubilet.ro.

Recomandari