Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Spectacole în aer liber, începând de sâmbătă, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa

Două spectacole vor fi prezentate, în serile de sâmbătă şi duminică, pe terasa Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa.

Sâmbătă, de la ora 20.00, va putea fi văzută o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment „O Sole Mio”, iar duminică , de la aceeaşi oră, este programat un spectacol-concert intitulat „Magic Swing”, care propune 90 de minute de piese celebre din genurile swing, pop, rock şi musical din anii’50-’90.

Acest tip de evenimente în care artişti vor evolua pe terasa teatrului sunt programate să aibă loc în fiecare săptămâna, sâmbăta şi duminica, la aceeaşi oră, 20.00, până pe 31 august 2020.

Pentru primele patru seri accesul publicului este liber, capacitatea spaţiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune.

Daniela Vlădescu, director general al Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, a transmis într-un comunicat: „Sperăm să reuşim să regăsim, împreună cu spectatorii, drumul spre normalitate, din acest început de vară la Constanţa”.

Vor fi respectate toate reglementările privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus. Instrucţiunile de participare sunt publicate pe tnobconstanta.ro şi pagina de Facebook a teatrului.

Sursa: News.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro