Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Spectacolul "Lord of the Dance - Dangerous Game", de la Arenele Romane, prezentat pentru prima dată pe o scenă în aer liber

Spectacolul "Lord of the Dance - Dangerous Games", care va avea loc pe 22 iunie, la Arenele Romane, din Bucureşti, va începe la ora 20.30, transmit organizatorii.

Noul show "Dangerous Game", creat de celebrul dansator şi coregraf Michael Flatley, va fi prezentat pentru prima dată pe o scenă în aer liber.

Elemente de coregrafie acompaniate de muzica live, proiecţii holografice 3D, efecte speciale de lumini şi lasere sau roboţi dansatori vor fi prezentate publicului timp de două ore.

Organizatorii au transmis regulile de acces.

Accesul publicului se va face începând cu ora 19.00. Spectacolul va începe la ora 20.30 şi va avea o pauză de aproximativ 20 minute. Accesul la spectacol este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Dacă spectatorii doresc să părăsească incinta vor putea reintra achiziţionând un alt bilet.

De asemenea, accesul copiilor cu vârste de până la 3 ani este gratuit dacă va fi ţinut în braţe de către părinte/tutore, fără să ocupe un alt loc şi fără să incomodeze în vreun fel ocupanţii de drept ai locurilor alăturate. Copiii care depăşesc această vârstă vor avea acces numai pe baza unui bilet valid. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult si este recomandată purtarea căştilor de protecţie în cazul copiilor de până la 6 ani.

Participanţii la spectacol sunt rugaţi să evite deplasarea cu autoturismul personal şi să vină la spectacol pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport în comun. Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la staţia Tineretului sau Eroii Revoluţiei sau liniile RATB 47, 7 şi 232 până la staţia Autogara Filaret.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Din motive de securitate, participanţii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru aceste obiecte.

Este interzisă fotografierea sau filmarea în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul spectacolului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.

Spectatorii sunt rugaţi să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori şi să urmeze instrucţiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgenţă.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările şi prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Acesta îşi rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranţa şi confortul celorlalţi. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

Ultimele bilete rămase disponibile pot fi achiziţionate în format electronic de pe www.iabilet.ro sau din reţeaua fizică Iabilet.ro.

Sursa : news.ro