Căutare Live

Stagiune deschisa la Teatrul Metropolis

In luna iunie, Teatrul Metropolis continua programul spectacolelor cu doua comedii de mare succes: PODU’, dupa “Podul sinucigasilor” de Paul Ioachim si "A fi sau ce va fi…" de Lyle Victor Albert

26 iunie, de la ora 20:00 - PODU', dupa "Podul sinucigasilor" de Paul Ioachim

In spectacolul PODU', in regia lui Horatiu Malaiele, cei trei protagonisti Horatiu MALAELE, George IVASCU (foto) si Meda VICTOR interpreteaza trei destine, trei povesti de viata, trei tipologii umane, etern valabile.

Ideea sinuciderii, ca sindrom al societatii actuale, isi gaseste ecou pe versantul comediei: sa vrei sa te sinucizi si sa te prapadesti de ras.
Cei trei, isi dau mana, de fapt, pentru a o lua de la capat.

27 iunie, de la ora 20:00 - A FI SAU CE VA FI... de Lyle Victor Albert

Traducerea şi adaptarea este semnata de Petre Bokor, regia Alexandru JITEA, iar scenografia apartine Ioanei Pashca.

Din distributia spectacolului fac parte: Vlad CORBEANU, Mihailo MILENKOSKI, Roxana IVANCIU, Alexandra TIMOFTE, Ionut IONESCU si Valentin DEVITTOR.

Ce-ai avea de spus daca ai fi un personaj exclus din... piesa ? Vino sa vezi.

Biletele pot fi procurate de la Casa de bilete a teatrului Metropolis deschisa zilnic intre orele 12:00 - 18:00 (in ziua spectacolului pana la ora 20:00)

Stagiunea ONB se incheie cu premiera operei "Turandot" de G. Puccini... De la Bucuresti, despre Stalin, Tito si Dej...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri