Talentul este imun la criza

"Cine depaseste criza se depaseste pe sine insusi, fara a ramane depasit. Cine atribuie crizei esecul isi ameninta propriul talent si respecta mai mult problemele decat solutiile", spunea Albert Einstein

Annamari Dancs (foto) este un artist tanar care isi intretine talentul. In ultima perioada s-a pregatit intr-un ritm infernal pentru debutul ei pe scena Teatrului de Opereta ION DACIAN din Bucuresti in "Silvia" si "Contesa Maritza". Si-a impartit viata intre orasul natal, capitala si salile de repetitie. "Cu toate ca pregatirile nu sunt deloc usoare, savurez fiecare moment petrecut. Am reusit sa punem la punct o coregrafie speciala, adevarate acrobatii, pe care am acceptat sa le fac, fara sa stau mult pe ganduri, desi gradul lor de periculozitate este destul de mare. Orice eroare ne-ar putea trimite la Urgenta", a declarat Annamari.

Aceasta perioada de "antrenament" nu va fi usor uitata. Cum pentru artista este inedita si spectaculoasa, de ce n-ar pune la buna pastrare momentele de truda?! Mai ales ca, intr-o perioada de criza, Dancs este in forma maxima! "Au fost zile cand am stat in sala si cate sapte ore. Este uimitor cum poate omul sa piarda notiunea timpului dansand! Am lucrat cu intensitate maxima alaturi de partenerul meu - Catalin Petrescu, iar rezultatele sunt vizibile: pe langa faptul ca romana mea s-a imbunatatit substantial, pe corpul meu exista o intreaga colectie de pete verzi (a se citi vanatai)... Dar nu regret nici o secunda!" - marturiseste interpreta.

In opereta "Silvia", Annamari joaca rolul lui Stazi, iar in "Contesa Maritza" o interpreteaza pe Lisa. Dintre cele doua roluri, Annamari simte mai aproape de suflet personajul Stazi, identificandu-se mai mult cu personalitatea si caracterul eroinei.

Buna dispozitie si evadarea din cotidian sunt garantate. In "Contesa Maritza", costumele poarta marca Doina Levintza, iar dirijorul este Sillo Istvan, de la Teatrul de Opereta din Budapesta.

"In perioada crizei infloreste ce-i mai bun in fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere", spunea tot Einstein. Ei bine, in Dancs a inflorit tot ceea ce are mai bun din domeniul artelor! Merita aplauze! Ea munceste, cauta solutii de a se putea exprima, se dueleaza cu rutina, isi cauta talentul de noi valente, risca esecuri, dar merge mai departe, vrand sa demonstreze ca are valoare, ca valoarea sa conteaza mai ales in perioada de criza. A reusit sa arate ca, daca vrei si ai cu ce, talentul e imun la criza!

Sursa: jurnalul.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri