"Targ de Sfanta Maria" in acest week-end, la Muzeul Satului din Bucuresti

In zilele de 8 si 9 septembrie Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" gazduieste traditionalul “Targ de Sfanta Maria”.

Targul marcheaza sfarsitul verii si al vacantelor si inceputul activitatilor dedicate toamnei si pregatirii iernii. Oaspetii vor asista la un program ce cuprinde demonstratii mestesugaresti, expozitii de icoane realizate de mesteri iconari consacrati si lansari de albume de pictura.

Momentele muzicale religioase vor fi sustinute de Grupul de muzica bizantina Anton Pann al Patriarhiei Romane, nelipsite fiind cantecele populare si instrumentale, in timp ce Teatrul Tandarica ii aduce la targ pe Vasilache si Marioara, iar Compania Civic Art il trimite pe Nenea Iancu la Sosea.

Nu in ultimul rand, organizatorii isi asteapta vizitatorii cu produsele de gastronomie traditionala - placinte, miere, dulceturi, cozonaci si turta dulce, alaturi de multe alte surprize.

Foto: Intact Images

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri