Producatorii din targ sunt gata sa le raspunda vizitatorilor la orice intrebare, astfel ca ei vor avea ocazia sa afle cum sunt preparate branzeturile, mezelurile, dulciurile, mierea si alte delicatese pe care le gasesc pe mesele comerciantilor. De asemenea, la targ va fi lansata dulceata de gutui fara zahar "Topoloveana"!
Vizitatorii se pot incalzi la un pahar de vin fiert cu mirodenii, cu carne de vitel la protap, pastrame, saramura de peste si carnaciori. Restaurantul cu specific romanesc "La Mircea Macelaru", condus de bucatarul-sef Silvian Scornea, va ademeneste cu sarmalute cu mamaliguta fierbinte, carne fripta pe gratar, paine coapta in test.
Cumparaturile nu sunt singurul motiv pentru a veni la targ! Din ora in ora, copiii care isi serbeaza onomastica de Sf. Mihai si Gavriil vor primi premii delicioase de la organizatori. Cei care sunt priceputi intr-ale bucatariei isi pot arata talentul la numeroasele concursuri care au loc in cele trei zile de targ.
Cel mai interesant moment va fi cel al degustarii colivelor, pentru ca ziua de 6 noiembrie este una in care ne aducem aminte de cei trecuti in nefiinta, in calendarul ortodox fiind marcata ca "Mosii de toamna". Marcarea acestui moment se va face si prin donarea unei cantitati impresionante de magiun natural de prune catre trei case de copii de Bucuresti: "Robin Hood", "Casa Sperantei" si "Centrul Sf. Spiridon". Micutii vor participa la o serie de concursuri, care au ca tema principala alimentatia sanatoasa.
Atmosfera targului va fi intretinuta de copiii de la Ansamblul Ciuleandra din Topoloveni.
Sursa: Sapteseri
Tenorul turc Efe Kislali revine pe scena Operei Nationale... Primul Garage Sale organizat in Bucuresti...