Branzeturi si afumaturi le stau alaturi, ca de obicei. Va puteti rasfata cu pastrama de rata din zona Botosaniului si afumaturi fragede ardelenesti de-ti lasa gura apa, o branza de capra cu seminte de mac sau cu nuci (dupa preferinte) de la Crit si-o branza de burduf intr-o haina fistichie de brad de la Fundata, sau un cascaval cu piper. Toate pe gustate, sa va reamintiti gustul minunat al produselor traditionale!
Targul Taranului organizat de Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si partenerii sai, te asteapta sa-ti amintesti bucuria primaverii si mirosul copacilor ce stau sa infloreasca ! Vino sa gustam impreuna o bucatica de viata fara griji si sa golim un pahar cu suc de mere....pentru sanatatea sufletului!
Un proiect educational al Grupului de Initiativa Radu Anton Roman, Targul Taranului este marca inregistrata la OSIM. Se desfasoara in cursul anului 2010, in fiecare week-end, sambata si duminica la ARK-Bursa Marfurilor, in str. Uranus colt cu vechea Cale a Rahovei, vis-à-vis de Piata de Flori Cosbuc, Bucuresti.
Nicu Covaci, declarat "Omul zilei" de Jurnalul National... Icoane pe sticla din Sibiel la Budapesta...