Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Sacrificiul

Târguri de Crăciun București. Când are loc concertul de colinde Ștefan Hrușcă

Târguri de Crăciun București. Când are loc concertul de colinde Ștefan Hrușcă. Târgul de Crăciun din Piața Constituției din București și-a deschis porțile pe 30 noiembrie 2018. Bucureștenii și turiștii pot vizita târgul de Crăciun până pe 26 decembrie 2018

Crăciun 2018

hepta.ro

Crăciunul parcă nu are același farmec pentru români fără niște colinde cântate de Ștefan Hrușcă. Cu mic cu mare, se strâng în jurul mesei de Crăciun, cu bucate alese și se bucură de vinul fiert și dragostea rudelor și a prietenilor. Crăciunul este despre credință, dăruire, prietenie, pace, bunătate și dorința de a deveni un om mai bun odată cu Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Mulți români au păstrat CD-uri cu Ștefan Hrușcă, ascultându-le în fiecare an, când împodobesc bradul. Ștefan Hrușcă este un interpret român ce provine din Maramureș. Acesta cântă muzică folk și este cunoscut de publicul român în special pentru colindele pe care le interpretează. El a debutat ca artist în 1981, făcând parte din Cenaclul Flacăra.

Ștefan Hruscă a cântat în cadrul Cenaclului Flacăra până în 1984. El a susținut peste 1000 de spectacole împreună cu Cenaclul care este și astăzi iubit de mulți români pasionați de muzica folk. Începând cu anul 1991, Ștefan Hrușcă s-a stabilit în canada, dar revine în țară de sărbători pentru a susține diverse concerte de colinde.

El are la activ 13 albume și multe premii câștigate pentru muzica pe care o face. Printre premiile sale se numără "Marele Premiu al Muzicii Folk" (1982), "Premiul pentru Creație" (1983) sau "Premiul Uniunii Oamenilor de Artă pentru cele mai multe unități vândute din albumul <Ziurel de Ziurel>" (1996).

Program Concert de Colinde Ștefan Hrușcă, București

14 decembrie 2018, Vineri

- Ștefan Hrușcă - Concert de Colinde - Piața Constituției, București, ora 19:00 - 21:00

Sursă foto: hepta.ro