Teatru: Piesa "Love Stories" are premiera la Metropolis

Maia Morgenstern si Mircea Rusu sunt protagonistii spectacolului "Love Stories" (Labirint) de la Teatrul Metropolis, care are premiera oficiala astazi, de la ora 19:30.

Regizat de Claudiu Goga pe textul lui Radu F. Alexandru (Premiul pentru "Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2010" - concurs organizat de UNITER), spectacolul ii are in distributie, alaturi de cei doi mari actori, si pe tinerii interpreti Diana Cavallioti si Alexandru Pavel, "beneficiind" si de participarea "inedita" a jurnalistului Emil Hurezeanu. Scenografia o semneaza Lia Dogaru.

Referindu-se la aceasta noua montare, secretariatul literar noteaza: "Doua generatii, doua cupluri - parinti si copii, o emotionanta poveste a cautarilor de sine, un labirint al emotiilor si dramelor existentiale, un spectacol care vorbeste despre acceptare si autenticitate. Despre fascinanta relatie intre autor si personajele sale. Despre limite si despre tabuuri. Despre adevarul care surprinde si socheaza. De fapt, despre matricea existentiala a fiecaruia dintre noi".

Citeste si Jurnalul!

Foto: Jurnalul National

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri