Teatru: Piesa "Poveste din Soho" a avut succes in China

Studenti de la Master ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" au jucat luni si marti, in China, doua reprezentatii cu spectacolul "Poveste din Soho", regizat de profesorul lor George Ivascu, care a transmis, inainte de a pleca spre tara, ca a fost un succes.

Studentii masteranzi au jucat in China ca urmare a unei invitatii facute UNTC din partea The Central Academy Of Drama din Beijing. Spectacolul muzical "Poveste din Soho" este realizat dupa "Opera de trei parale" de Brecht si a participat la Beijing Theatre School Festival. Prima reprezentatie s-a jucat in forma originala a showului, iar cel de-al doilea sub forma unui concert de prezentare, gazdele fiind interesate "de rezolvarile teatrale ale momentelor muzicale si de dans" (momentele coregrafice sunt semnate de Roxana Colceag).

Muzica are la baza partiturile originale, dar este reconceptualizata intr-o structura dramatica contemporana de Mona Ciuta si reorchestrata de Mihai Mos. Spectacolul este construit regizoral intr-un stil filmic de actorul si profesorul George Ivascu. Printre interpreti se numara Adrian Nicolae, Mona Ciuta, Letitia Vladescu, Alexandru Unguru, Ioana Ancea, Gabi Costin.

Citeste si Jurnalul!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri