Antena Căutare

Teatrul de Comedie a lansat înscrierile pentru Concursul de Comedie Românească

Înscrierile pentru Concursul de Comedie Românească, ediţia a XV-a, au fost lansate de Teatrul de Comedie. Competiţia va premia cele mai bune comedii scrise de autori români, comedii care, girate de un juriu format din profesionişti, vor avea şansa să stea la baza unor viitoare producţii de teatru.

Organizatorii au transmis, printr-un comunicat de presă, că textele trebuie să aparţină genului comic, să fie nepublicate şi nemontate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic; piesele trebuie trimise în trei exemplare, în format fizic, la adresa: Strada Sf. Dumitru, nr. 2, sector 3, cod 030079, Bucureşti.

Conform regulamentului, textele trebuie să cuprindă pe prima pagină titlul piesei, fără menţionarea autorului; tehnoredactarea textelor trebuie realizată cu diactritice; manuscrisele trimise pentru concurs nu se înapoiază.

Data limită de depunere a textelor este 15 martie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2020, ediţia a XVII-a.

Concursul de Comedie Românească este un proiect iniţiat în anul 2006, iar de paisprezece ediţii, prin intermediul acestuia s-au descoperit texte inedite şi a fost încurajată dezvoltarea unei noi generaţii de dramaturgi.

Sursa : news.ro

Fotografii realizate de artistul Emil Otto Hoppé în România anilor '20, expuse la Muzeul Cotroceni... Dirijorul Horia Andreescu, într-un concert extraordinar dedicat Unirii Principatelor la Filarmonica din Iaşi...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x