Teatrul În Culise, redeschis după trei ani

Teatrul În Culise îşi va relua activitatea pe 9 septembrie, după trei ani în care spectacolele au fost găzduite de diverse spaţii independente din Bucureşti.

Teatrul În Culise îşi va relua activitatea pe 9 septembrie, după trei ani în care spectacolele au fost găzduite de diverse spaţii independente din Bucureşti.

Odată cu luna septembrie, Artist Cafe (strada Lipscani nr. 30) va găzdui trupa de 30 de actori tineri şi o stagiune completă, care va cuprinde o parte dintre spectacolele cunoscute, dar şi titluri noi din dramaturgia contemporană. Sala are o capacitate de 70 de locuri.

Primul spectacol prezentat va fi „Common Lives”, o producţie TeenMedia Academy.

Zilele de luni şi miercuri vor fi dedicate spectacolelor realizate cu studenţii cursurilor de actorie, care vor juca pentru a sprijini în continuare activitatea teatrului.

Cristian Bajora, regizor şi fondatorul teatrului, a transmis într-un comunicat: „Chiar dacă am luat o pauză în 2016 şi nu am mai produs spectacole noi, scânteia a continuat să existe şi am promis comunităţii noastre că va urma ceva frumos. Suntem pregătiţi să reluăm activitatea, repetăm intens de câteva luni şi promitem să revenim în forţă cu o stagiune completă”.

Biletele pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro şi mystage.ro.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri