Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

"Teatrul Independent In Culise", un nou proiect teatral in Bucuresti

Teatrul Independent In Culise' va fi inaugurat, in perioada 9-16 decembrie, prin 'Saptamana in Culise', plina de avanpremiere, spectacole invitate, discutii libere despre teatru si conferinte de presa.. Teatrul In Culise reuneste artisti consacrati, dar si tineri absolventi sau pasionati de teatru care doresc sa se afirme prin proiecte originale care se vor putea monta numai in casa din Stefan Mihaileanu nr.53.

Misiunea celor doi tineri fondatori ai Asociatiei Culturale In Culise, Cristian Bajora - regizor si Stefan Nistor - actor este aceea de a inventa un teatru inovator, cu texte si viziuni proaspete, un teatru care sa aduca aproape de public notiunea de Happening, care sa provoace si sa recastige publicul tanar indepartat de cultura si arta.

De asemenea, fondatorii teatrului doresc sa creeze un teatru in care proiectele sa fie sustinute din fonduri proprii si independente de institutiile de stat.

Spectacolele teatrului In Culise vor trece peste bariera spatiului conventional - scena si sala cu spectatori - nerefuzand insa aceasta traditie - iar spectatorul va descoperi In Culise o experienta cu totul speciala.

Evenimentul va debuta vineri cu avanpremiera spectacolului 'Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu' in regia lui Cristian Bajora, dupa texte de Matei Visniec, urmata sambata de avanpremiera 'A True Nice Fuckin' Love Story' de Stefan Caraman, regia Cristian Bajora, duminica 'Cele 3 Roxanici' de Theo Herghelegiu, luni si marti 'Ultima Halta In Paradis' de Valentin Nicolau, regia Cristian Bajora.

Alte spectacole vor avea loc miercuri, 14 decembrie 'Va Urcati la Prima' de Theo Herghelegiu, cu Dana Voicu - spectacol in stagiune, joi, 15 decembrie 'Monoloagele Vecinului' de Laurentiu Banescu - spectacol invitat si vineri, 16 decembrie 'Omul cu o Singura Aripa' de Matei Visniec - spectacol in stagiune realizat cu absolventii cursurilor de actorie Teen Media Workshops.

Recomandari