Căutare Live

The Very Best of Black Gospel in concert la Bucuresti

Miercuri, 22 decembrie, Sala Mare a Teatrului National Bucuresti va fi gazda unui concert sustinut de corul The Very Best of Black Gospel, aflat in turneu in Europa

Componentii grupului sunt unii dintre cei mai renumiti cantareti de gen din lume si au fost solisti de marca ai unora dintre cele mai cunoscute coruri de muzica gospel la nivel international precum: Harlem Gospel Choir, The Harlem Gospel Singers si The Golden Gospel Singers. De-a lungul ultimilor cativa ani, "The Very Best of Black Gospel" a reusit sa devina unul dintre cele mai populare si mai solicitate coruri de muzica gospel din lume.

Biletele, la preturi cuprinse intre 50 si 150 de lei, pot fi procurate de la casieriile Teatrului National Bucuresti, Salii Palatului, Magazinul Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo si Diverta, precum si on-line de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro.

Sursa: Sapteseri

Andy Fletcher concerteaza in The Ark... Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri