Top 5 lucruri de care ai nevoie când mergi la festival

 

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente din timpul unui an este festivalul, atunci când te întâlneşti cu prieteni vechi, îţi faci alţii noi şi petreci până dimineaţa, ascultând muzica preferată. Ştim că abia aştepţi să vină vara, atunci când au loc cele mai multe astfel de evenimente, aşa că trebuie să îţi cumperi biletele din timp şi nu în ultimul rând, trebuie să te gândeşti ce e necesar să iei cu tine pentru zilele de petrecere. Citeşte câteva idei care te vor inspira în acest sens.

Pelerina de ploaie

Sigur nici nu vrei să auzi de ploaie în timpul festivalului, dar cel mai important este să fii pregătit. Dacă o să îţi iei numai umbrelă, nu numai că îţi va fi incomod, dar îi poţi deranja şi pe alţii. O pelerină de ploaie este mai mult decât utilă - o poţi depozita rapid, încape şi în bagajul tău şi o poţi îmbrăca ori de câte ori simţi nevoia. In cazul în care nu eşti fanul pelerinelor de ploaie lungi şi într-o singură culoare, poţi găsi pe piaţă o multitudine de modele, care de care mai vesel colorate sau scurte, care îţi vor atrage atenţia.

Cremă cu protecţie solară

Un alt lucru pe care nu trebuie să îl uiţi atunci când mergi la festival este să îţi iei, neapărat, o cremă cu protecţie solară. Sigur nu vrei să ai parte de nişte arsuri care te vor incomoda în timp ce te distrezi alături de prieteni sau stai relaxat, pe iarbă, să asculţi melodiile preferate. Asigură-te că vei folosi o cremă de faţă sau de corp cu factor de protecţie 50, deci cât mai ridicată, şi vei fi asigurată pe întreaga perioadă. Încearcă să o ţii cât mai aproape de tine, astfel încât să nu uiţi să o foloseşti ori de câte ori e necesar.

Borseta

Un alt obiect extrem de important şi foarte util este borseta. Aceasta trebuie să fie încăpătoare, dar să nu te incomodeze, pentru momentul în care vrei să ai mereu la tine lucrurile cele mai utile : portofelul, cheile sau o băutură rece. Dacă nu ştii exact spre ce să te îndrepţi, poţi să cauţi borsete de femei pe boemurban.ro. Modelele colorate sigur te vor scoate în evidenţă şi vei vedea că vei lua borseta cu tine peste tot! Scapă de genţile grele sau de rucsacurile care vor sta în calea distracţiei tale.

Şamponul uscat

Dacă mai ai spaţiu liber în bagaj, ar trebui să iei în considerare şi un şampon uscat. În cazul în care ai de gând să stai o întreagă săptămână la un festival şi nu ai cele mai bune condiţii pentru baie, e foarte important să ai la tine un astfel de şampon. Le găseşti în magazine fizice specializate sau online, dar şi în supermarket. Preţurile sunt accesibile şi vei sta fără grija că părul tău arată urât sau nearanjat. Îl poţi împrumuta şi prietenelor tale, astfel încât toată lumea va fi mulţumită. Important este să ai cât mai mult timp rezervat distracţiei şi muzicii bune.  

Bateria externă

Deşi cel mai indicat este să te bucuri de concerte şi să petreci cât mai mult timp cu prietenii, nu trebuie să rămâi, totuşi, fără baterie la telefon. În acest caz, o recomandare utilă este să ai la tine o baterie externă, pe care să ai grijă să o încarci. În cazul în care vrei să filmezi unul dintre artiştii preferaţi, sau să ţii legătura cu cei rămăşi acasă, o baterie va fi necesară.

Cu siguranţă abia aştepţi perioada verii, atunci când au loc cele mai multe festivaluri în aer liber. Este un moment potrivit să laşi deoparte toate grijile şi să te bucuri de concediu şi de puţină libertate binemeritată.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/two-women-embracing-surrounded-by-crowd-1537638/facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe