Antena Căutare

Trupe tinere la Stufstock 2010

Ajuns la a opta editie, festivalul din acest an are loc, intre 16 si 22 august, pe plaja din Vama Veche, unde intrarea este libera. Organizatorii au anuntat ca "ostilitatile" se vor desfasura pe trei scene, de aceasta data - scena Rock, scena Fusion World si scena Newcomers - cu trupe rock consacrate dar si cu muzica noua, pe care o sustine, ca in fiecare an

Trupele noi calificate pentru finala care va avea loc in Vama Veche sunt, in ordine alfabetica: Addiction, Chester, Cuantune, East Roots, Rava, Robin and the Backstabbers, Schiltz, Stonebox, The Da-Da, Tiptil, Up to Eleven, White Walls. Iata si lista formatiilor consacrate care vor sustine recitaluri la Stufstock 2010: Zob, Implant pentru refuz, Nicu Alifantis & Zan, Urma, Luna Amara (foto), Kumm, byron, Altar, OCS, Zdob sI Zdub, Trupa Veche, PhenomenOn. Alaturi de concertele cu care Stufstock-ul si-a obisnuit deja publicul, in vara aceasta festivalul - produs de compania Capricorn & Capricorn Productions - devine mult mai complex, sustinand si alte forme de exprimare artistica: filmul, fotografia, literatura, teatrul, toate sub umbrela eco.

Unul dintre noile proiecte este intitulat Filmstock si este un prim pas catre un festival de film integrat in conceptul Stufstock. Rock'n roll si film, un nou mod in care cultura cinematografica este privita relaxat, intr-un mediu informal si apreciata pentru ceea ce este. Filmstock va avea loc pe terasa Hand din Vama, intre 16 si 18 august si se va bucura de atmosfera de festival a Stufstock-ului, oferind proiectii speciale, retrospective ale unor festivaluri cu selectii foarte bune din Romania, workshopuri pentru cei interesati de cinema, cu participarea profesionistilor de cinema din tara si din strainatate, si un concurs ale carui filme castigatoare vor fi prezentate pe scenele Stufstock, in pauzele dintre concerte, in fiecare seara. Toate acestea fac din Filmstock unul dintre cele mai promitatoare noi concepte Stufstock pentru viitor.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: trazneata.radiolynx.ro

Un nou album Harry Tavitian... Cantareata de muzica populara Veta Biris implineste astazi 61 de ani...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x