Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Turneul Stradivarius Punct si de la capat

Dupa spectacolul pe care violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Horia Mihail l-au sustinut marti seara la Sala Radio din Bucuresti, s-ar putea spune un lucru: punct si... de la capat. Punct, pentru ca o data cu acest concert s-a incheiat o noua etapa a Turneului National Stradivarius, si de la capat pentru ca el va continua, totusi, pe timpul verii

"Organizatorul Eurovisionului pentru Muzica Clasica - spune Alexandru Tomescu - a fost entuziasmat de campanie si si-a manifestat dorinta ferma de a o continua peste vara, in cadrul unei stagiuni estivale pe care o vom incheia intr-un mod festiv, in jurul datei de 1 septembrie, de Ziua Internationala a Surditatii". Turneul a ajuns la cea de-a treia editie anul acesta, s-a desfasurat in zece orase ale tarii si a fost dedicat strangerii de fonduri pentru copiii cu deficiente de auz.

"As spune ca ne-am atins scopul. Am adus foarte multi tineri in sala de concert si, mai mult decat atat, am facut ca muzica asta de secol 20, considerata greu digerabila, sa le placa. Scopul umanitar este inca in curs de a fi atins. S-au donat sume importante de bani in ultimele zile si numarul copiilor care vor putea fi ajutati creste."

Sursa: jurnalul.ro

Recomandari