UPDATE! 25.000 de oameni la inaugurarea stadionul National Arena. Oprescu: Deschiderea acestui stadion aduce o satisfactie care nu se compara cu nimic

Organizatorii au anuntat ca sint asteptati peste 50.000 de suporteri care sa viziteze stadionul National Arena. In conditiile in care vremea in Bucuresti este foarte buna, iar actiunea se desfasoara pina miine dimineata, e de asteptat ca numarul celor care sint curiosi sa vada cum arata cel mai modern stadion din tara sa fie foarte ridicat! La ora 21:30 a fost aprinsa si instalatia de nocturna. 25.000 de oameni a venit pana acum la inaugurarea stadionul National Arena.

UPDATE! 21:38


UPDATE! 20:54
UPDATE! 20:42


Sorin Oprescu a recunoscut ca ii place stadionul de foarte mult timp si ca momentul de astazi "aduce o satisfactie care nu se poate compara cu nimic".

Totodata, edilul a declarat ca acesta este mai „destept" decat alte stadioane, ca a fost mai ieftin de construit si ca are si mai multe locuri decat altele.

In final, primarul a tinut sa dea asigurari ca stadionul va fi inaugurat oficial pe 6 septembrie, in meciul amical impotriva Frantei.
Pentru delimitarea tribunelor de peluze s-au montat garduri de plexiglas doar la nivelul inferior. In aceasta seara, constructorii vor parasi definitiv stadionul. Bancile tehnice sunt la nivelul gazonului si sunt prevazute cu sisteme de incalzire a scaunelor.

Viziteaza aici virtual National Arena!

Chiar daca nu jucam cu Argentina pe 10 august, Primaria a decis ca miine, incepind cu ora 17:00, stadionul sa fie deschis pentru toata lumea pina dupa miezul noptii!

In urma cu aproximativ 3 luni, peste 20.000 de bucuresteni au vizitat santierul stadionului, cind erau montate doar 70 la suta din scaune, acoperisul retractabil nu era ridicat si nici cubul video montat.

Potrivit directorului PMB, Bogdan Hreabca, lucrarile la partea interioara a stadionului vor fi finalizate chiar in cursul zilei de vineri, singura parte de anvergura care urmeaza sa mai fie realizata fiind parcarea supraterana. Stadionul va fi inaugurat la 6 septembrie, cu meciul de fotbal România-Franta, iar in 2012 va gazdui finala UEFA Europa League.

2011/08/06//347657-stadion-big.png


Cei prezenti in noaptea de 6 August la acest eveniment special vor avea ocazia de a face un tur al Arenei Nationale, de a testa scaunele spectatorilor si de a vizita tribunele si peluzele. De asemenea, invitatii vor avea oportunitatea sa vada, in premiera, instalatia de nocturna, formata din 264 de reflectoare, care va scalda in lumina stadionul pe timpul noptii.

Vezi mai jos mai multe imagini cu stadioul finalizat!

Punctele de acces in stadion sunt:

- intrarea Pierre de Coubertin
- intrarea din b-dul Basarabiei
- intrarea din str. Maior Coravu

RATB:

Liniile de troleibuz 86 si 90 - pentru intrarea Pierre de Coubertin
Linia de autobuz 104 - pentru intrarea Pierre de Coubertin
Liniile de tramvai 40 si 56 - pentru intrarea de pe b-dul Basarabiei

Metrou:

In directia Dristor 2, pana la Piata Muncii, dupa care luati autobuzul 104 sau mergeti pe jos, spre str. Pierre de Coubertin.
Foto: Gsp.ro

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri