Căutare Live

Valentin Uritescu prezinta volumul "Asa sunt eu, prost"

"Eu scriu aceste randuri fara sa fac pe scriitorul, fara sa arat cat sunt de cult si de destept... Nu! Eu vreau sa vedeti cat sunt de prost, adica asa cum sunt de-adevaratelea. De aceea nu schimb nimic, nu ascund nimic, nu infrumusetez nimic...", marturiseste Valentin Uritescu vorbind despre volumul de memorii pe care il prezinta azi in prezenta unor actori si regizori cu care a colaborat de-a lungul carierei sale.

Si intr-adevar nu schimba nimic, nu ascunde nimic. Nici momentele de slabiciune fizica, confuziile si glumele starnite de faptul ca nu stie o boaba de engleza sau sirul de calcule care insotea intotdeauna cumpararea cadourilor pentru cei de acasa, la intoarcerea din turnee. Cu umor, simplitate si sinceritate dezarmanta, Valentin Uritescu compune in filele cartii "Asa sunt eu, prost" reprezentatia completa a unei vieti. Volumul aparut la Editura Humanitas a fost lansat si in cadrul Salonului International de Carte Bookfest 2011.

Valentin Uritescu este unul dintre cei mai indragiti actori romani. A jucat in filme precum "Noi, cei din linia intai", "De ce are vulpea coada", "Cei care platesc cu viata", "Drumul cainilor", "Balanta", "Patul conjugal", "Cel mai iubit dintre pamanteni", "Turnul din Pisa".

Citeste si Jurnalul!

Foto: Jurnalul National

A1.ro iti recomanda azi filmul "Mr. Popper's Penguins - Pinguinii domnului Popper"... Festivalul Rock the City, intre 1 si 3 iulie, in Piata Constitutiei...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x