Vezi care sunt concertele anulate in aceasta toamna si afla motivele!

Deoarece spatiul nu permite o retrospectiva „totala”, ne vom referi doar la principalele concerte internationale programate la o anumita data, reprogramate sau pur si simplu anulate. Desi motivele reale sunt cunoscute doar de organizatori, putini sunt cei care spun adevarul, ca de exemplu: nu s-au vandut biletele. Marea majoritate a comunicatelor invoca simplu „motive tehnice” sau „motive tehnice legate de buna functionare a spectacolului”, oferind ca alternativa, bilete la alte concerte.

Incepem cu show-ul faimosului Zucchero, care in luna iunie trebuia sa vina la Bucuresti. Ce au anuntat organizatorii? „Concertul pe care Zucchero urma sa-l sustina la Arenele Romane, pe data de 21 iunie, a fost anulat din motive tehnice. Itinerariul turneului «Zucchero Chocabeck World Tour 2011» a fost afectat, managementul artistului fiind nevoit sa anuleze cateva concerte programate pentru aceasta vara, printre care si concertul de la Bucuresti. Organizatorii concertului se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, insa pana la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie doua variante: pot alege sa primeasca inapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la concertul Scorpions (9 iunie) la Zone Arena din Bucuresti."

Cantareata Cesaria Evora a anuntat ca isi incheie cariera si nu va mai sustine concertele programate in toamna acestui an, printre acestea numarandu-se si cele trei spectacole din Romania: 3 octombrie - Timisoara, 5 octombrie - Bucuresti si 7 octombrie - Cluj. In acest caz au fost reale problemele de sanatate ale artistei de 70 de ani. Toate persoanele care au achizitionat bilete le pot inlocui cu un alt bilet la unul dintre concertele Project Events (Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, „Spargatorul de nuci"? - balet pe gheata, Lara Fabian) sau isi pot recupera banii.

Concertul pe care Helene Segara trebuia sa-l sustina la Bucuresti a fost amanat pana in luna aprilie a anului urmator, data exacta urmand a fi anuntata in perioada urmatoare. Organizatorii, REV Production & Entertainment, au anuntat ca au fost obligati sa decaleze data concertului din motive tehnice legate de buna functionare a spectacolului. Dar mai exista si organizatori care spun lucrurilor pe nume.

De exemplu concertul The Love Beatles (trupa britanica tribut) din 8 octombrie a fost anulat pentru ca „nu s-au vandut bilete". Concertele Impaled Nazarene de la Oradea, Iasi si Bucuresti au fost anulate din cauza „comunicarii defectuoase intre trupa headliner si agentia organizatoare a turneului, GCA Concerts din Atena". Concertele Opeth si Katatonia au fost anulate de cele doua trupe „din cauza nereusitei organizatorilor de a indeplini anumite conditii contractuale". Grupul Atheist si-a anulat turneul european pe motriv ca „tobosarul Steve Flynn a fost obligat sa ramana in SUA pentru urgente probleme de familie". Si cea mai recenta „cancelare" s-a intamplat in weekend, cand grupul american Pro-Pain a ajuns in Cluj dupa miezul noptii, iar concertul din Irish & Music Pub ar fi trebuit sa se se termine la 23:30!

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri