Căutare Live

VIDEO! "Lumea prin ochii nostri", expozitie comuna de fotografie

Lumea se vede altfel prin intermediul fotografiei. Cei mai buni artisti fotografi au reusit sa dea viata celor mai frumoase peisaje adunate din colturi diferite ale lumii. "Lumea prin ochii nostri" este un proiect de expozitie comuna de fotografie fine-art, portelan pictat manual, bijuterii unicat si muzica. La baza acestui proiect este o stransa prietenie intre artistii expozanti, iubirea de arta si dorinta de a promova lucrari de exceptie unui public de nisa.

"Este vorba despre un proiect mai amplu, "Lumea prin ochii nostri", un proiect care va deveni un brand anual, un mix de fotografie fine-art, pentru ca suntem trei artisti fotografi, portelan pictat manual si bijuterii unicat. Mesajul cel mai important al acestui proiect este intr-o lume a nebuniei si a grabei, vrem sa oprim lumea prin lucrarile noastre pentru un minutel", a spus Gabriella Pascaru, unul dintre organizatori.

Ce facem in week-end?... S-a intamplat pe 8 iunie!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri