Căutare Live

VIDEO! Nana Mouskouri a incantat publicul la Sala Palatului

Luna cadourilor a fost inaugurata, aseara, cu vocea inconfundabilei Nana Mouskouri. Artista a concertat aseara pe scena de la Sala Palatului si a reusit sa ridice auditoriul in picioare. Nana si-a incantat publicul atat cu melodii grecesti, cat si cu hit-uri cunoscute din repertoriul international.

"White rose of Athens", "Gloria Eterna", "Milisse Mou" sau "Opa Ni Na Nai" au fost doar cateva dintre melodiile pe care Nana le-a cantat live in concert. Printre cei care au venit la Sala Palatului sa o asculte s-a numarat si celebrul designer francez Jean Paul Gaultier.

A fost un spectacol de neuitat, mai ales pentru fanii mai vechi ai artistei. Voce inconfundabila a Nanei Mouskouri a vandut de-a lungul timpului peste 400 de milioane de discuri. Nana a plecat de jos, dar a ajuns pe culmile gloriei intr-un timp foarte scurt.

Artista a reusit sa inregistreze de-a lungul timpului 1.500 de cantece in 15 limbi. Nana are 450 de albume lansate in intreaga lume si 230 de discuri de aur si platina. De-a lungul carierei sale a cantat alaturi de Elvis Presley, Julio Iglesias, Gheorghe Zamfir si alti artisti celebri.

Engelbert Humperdinck a daruit romanilor o seara de neuitat... Jazz&Tango pentru plantarea Padurii Copiilor!...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x