Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Nana Mouskouri a incantat publicul la Sala Palatului

Luna cadourilor a fost inaugurata, aseara, cu vocea inconfundabilei Nana Mouskouri. Artista a concertat aseara pe scena de la Sala Palatului si a reusit sa ridice auditoriul in picioare. Nana si-a incantat publicul atat cu melodii grecesti, cat si cu hit-uri cunoscute din repertoriul international.

"White rose of Athens", "Gloria Eterna", "Milisse Mou" sau "Opa Ni Na Nai" au fost doar cateva dintre melodiile pe care Nana le-a cantat live in concert. Printre cei care au venit la Sala Palatului sa o asculte s-a numarat si celebrul designer francez Jean Paul Gaultier.

A fost un spectacol de neuitat, mai ales pentru fanii mai vechi ai artistei. Voce inconfundabila a Nanei Mouskouri a vandut de-a lungul timpului peste 400 de milioane de discuri. Nana a plecat de jos, dar a ajuns pe culmile gloriei intr-un timp foarte scurt.

Artista a reusit sa inregistreze de-a lungul timpului 1.500 de cantece in 15 limbi. Nana are 450 de albume lansate in intreaga lume si 230 de discuri de aur si platina. De-a lungul carierei sale a cantat alaturi de Elvis Presley, Julio Iglesias, Gheorghe Zamfir si alti artisti celebri.

Recomandari