VIDEO! Sarbatoarea vinului la Targu Mures

In cetatea medievala din Targu Mures a fost petrecere mare azi noapte. Nu, nu s-a casatorit nimeni. Dar mii de oameni au mers acolo ca sa guste vinurile produse in aceasta toamna. Printre ei, si baietii de la Boschito! Care au cantat de mama focului.

Cetatea Medievala a fost neincapatoare azi-noapte, pentru cei dornici sa vada cat de bun este vinul de anul acesta. Iar vinul le-a deschis apetitul pentru gratar. Comerciantii cu greu au putut face fata valului de comenzi.

Ziua a fost a vinului, dar seara a fost a baietilor de la Bosquito. In doar cateva minute, baietii i-au ridicat pe toti in picioare, prin muzica lor.

Petrecaretii au plecat spre casa tarziu, in noapte. Astazi, insa, o vor lua de la capat. Festivalul Vinului se va termina abia diseara.Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri