Căutare Live

Videoconferință pe tema evoluției noului coronavirus

Cei mai renumiți specialiști, experți în epidemiologie, virusologie, medicină inovativă, reprezentanți ai Guvernului, reprezentanți ai societății civile și reprezentanți ai domeniului farmaceutic din România se întâlnesc marți 16 iunie, începând cu ora 10:30, într-o videoconferință, pentru a face un bilanț al implicării țării noastre, în lupta cu noul coronavirus și a stabili care sunt prioritățile pentru perioada următoare.

Videoconferință pe tema evoluției noului coronavirus

Tema videoconferinței este: “Sănătate şi Farma – Reacţia medicală la agresiunea pandemică”.

Evenimentul este organizat de Grupul de Presă Bursa, în parteneriat educațional cu Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În cadrul videoconferinței va fi dezbătut, de asemenea, rolul societății civile în efortul de consolidare a solidarității în lupta cu noul coronavirus.

Videoconferință pe tema evoluției noului coronavirus

Videoconferință pe tema evoluției noului coronavirus

Videoconferință pe tema evoluției noului coronavirus

Printre speakerii videoconferinței se numără Dr. Raed Arafat - Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Prof Dr. Adrian Streinu Cercel - Directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Conf. Univ. Dr. Horaţiu Moldovan - Secretar de Stat, Ministerul Sănătăţii Publice.

Evenimentul va putea fi urmărit, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA şi pe canalul de YouTube.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul https://www.bursa.ro/sanatate-si-farma-2020.

Gala Matei Brâncoveanu 2020: Edmond Niculuşcă, preşedinte ARCEN, a câştigat marele premiu în valoare de 12.000 de euro... „Richard al III-lea”, pus în scenă de Silviu Purcărete la Tokyo Metropolitan Theatre, prezentat în premieră în România...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri