Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Zece proiecte pentru Ziua Culturii Naţionale, finanţate de Ministerul Culturii cu peste 235.000 de lei

Zece proiecte pentru Ziua Culturii Naţionale sunt finanţate de Ministerul Culturii cu suma de 237.185 de lei, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

Ministerul a anunţat în decembrie că alocă 250.000 de lei pentru sprijinirea derulării proiectelor şi acţiunilor culturale dedicate Zilei Culturii Naţionale în anul 2020.

Valoarea maximă a sprijinului financiar pentru un proiect sau o acţiune acordat de Ministerul Culturii a fost de 30.000 de lei.

Pentru a putea participa la sesiunea de selecţie, proiectele sau acţiunile culturale trebuie să aibă loc pe 15 ianuarie 2020.

Cel mai mare punctaj, 86, a fost primit de Asociaţia Arche pentru „Cartografia imaginii. Naraţiune. Spaţiu. Timp”, care a primit 25.800 de lei.

Asociaţia Forums şi proiectul „Fără Comunism” s-au clasat pe locul al zecelea, cu 77 de puncte şi o finanţare de 23.100 de lei.

Între proiectele finanţate se numără „Cuvinte ilustrate: poveşti româneşti pe bandă desenată” (Asociaţia ESCU), „Maratonul lecturii române” (Asociaţia Platforma pentru Educaţie Competitivă) şi „Gala Tinerilor Scriitori, ediţia a X-a” (Asociaţia Euro Culturart).

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro