Ziua X, marcată de megaconcerte organizate în București, Timișoara și Iași! A fost show de zile mari!

 

Spectacolul toamnei a luat startul la Antena 1. În Ziua X, artişti de renume au urcat pe scenele din marile oraşe ale României, la megaconcerte. „Mereu cu tine" au fost vedetele Antena 1, dar şi telespectatorii care s-au distrat de minune la lansarea grilei de toamnă.

 Cele mai iubite emisiuni Antena 1 revin în forţă, cu şi mai multe suprize!

A fost super-show în marile oraşe, cu zeci de artişti care au urcat pe scenă. Delia a făcut concert de zile mari în Piaţa Universităţii din Capitală. Alături de jurata de la X-factor, pe scenă a urcat şi Carla's Dreams. Iar publicul a cântat. la unison. Nici Florin Ristei nu s-a lăsat mai prejos la concertul din Piaţa Universităţii.

 

Gazdele îndrăgitelor emisiuni Antena 1 promit telespectatorilor o toamnă de poveste. 

Grila de toamnă a Antena 1 aduce în casele românilor şi o nouă producţie. Peste două zile, ia startul show-ul fenomen - "The Wall". 

Nu doar Capitala a sărbătorit alături de vedetele Antena 1. În Piaţa Operei din Timişoara, publicul a cântat şi dansat alături de Holograf, Antonia, Connect-r şi Deepcentral. Nici Moldova nu s-a lăsat mai prejos. În faţa Palatului Culturii din Iaşi, mii de oameni au sărbătorit grila de toamnă lansată de Antena 1.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe