Actorul Mickey Rourke a participat, în plină pandemie, la filmările pentru "Warhunt" din Letonia

Actorul american Mickey Rourke continuă să joace în filme de serie B sau Z. În plină pandemie, el a filmat în ultimele săptămâni în Letonia "Warhunt", o producţie horror şi fantasy.

Echipa filmului a obţinut autorizaţia de a continua filmările la Riga, respectând măsurile impuse de guvern: purtarea măştilor şi mănuşi obligatorii, verificarea temperaturii de două ori pe zi, măsuri de distanţare socială şi dezinfectarea materialelor.

"Am venit la Riga să muncesc. Acest lucru (Covid-19, n.r.) este scăpat de sub control, dar toată lumea a fost extraordinară", a declarat starul american pentru Variety.

Yu-Fai Suen, unul dintre producătorii filmului, a precizat că a fost obligat să schimbe planul de lucru pentru Mickey Rourke din cauza închiderii frontierelor: "Am avut noroc. El a acceptat să vină mai devreme".

"Warhunt" este realizat de Mauro Borrelli, care a mai lucrat la "Pirates of the Caribbean", "Captain America: The First Avenger" şi "Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi".

Filmul, care nu are încă o dată de lansare, pune în scenă soldaţi americani care au o misiune secretă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Singuri în spatele liniilor inamice, ei sunt atacaţi de vrăjitoare. "O superbă metaforă pentru război şi flagelurile sale", a afirmat regizorul.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri