Avanpremiera filmului Cold Pursuit, anulată! Liam Neeson, acuzat de rasism!

 

Ceremonia de lansare a filmului Cold Pursuit din Statele Unite a fost amânată după declarațiile incendiare făcute de Liam Neeson, actorul din rolul principal. Acesta a spus recent, în cadrul unui interviu, că ar fi vrut să ucidă un negru, după ce o persoană dragă lui a fost violată de o persoană de culoare.

Reprezentanții studio-ului Lionsgate, producătorul filmului, nu au oferit o poziție oficială, însă surse apropiate acestora au spus că o ceremonie a covorului roșu nu ar fi indicată în aceste împrejurări, starul de la Hollywood fiind acuzat de rasism.

Chiar și premiera americană a filmului, în care Neeson joacă rolul unui bărbat căutând răzbunare împotriva criminalilor fiului săi, care trebuia să aibă loc marți, a fost amânată pentru data de 7 februarie 2019.

Cu privire la acuzațiile de rasism, Liam Neeson s-a apărat, declarând pentru televiziunea ABC că ”Nu este rasist” și că nu a fost vorba de niciun fel de violență. Dacă prietena lui ar fi fost violată de către un alb, atunci un alb ar fi fost ținta sa, acesta fiind modul în care actorul a reacționat față de acea întâmplare.

Liam Neeson a mai declarat că acel eveniment l-a șocat și că l-a durut enorm, căutând ajutor la un preot. Acum, propria sa reacție i se pare oribilă, dar actorul american recunoaște că a învățat o lecție dură din acel episod.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI