Ben Affleck va scrie şi regiza un film despre realizarea lungmetrajului „Chinatown”

Cineastul american Ben Affleck va scrie şi regiza un film despre realizarea lungmetrajului „Chinatown”, producţie-cult a lui Roman Polanski, lansată în 1974.

Adaptarea „The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood” după cartea lui Sam Wasson va fi produsă de Paramount.

Affleck va fi şi producător, împreună cu Lorne Michaels, creator al „Saturday Night Live”.

„Chinatown” (1974), cu Jack Nicholson şi Faye Dunaway în rolurile principale, este considerat unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile.

În cartea lui Wasson este subliniat că producţia lui nu a fost tocmai uşoară. Regizorul Roman Polanski a avut dispute cu Faye Dunaway, care a primit rolul după ce Jane Fonda a refuzat, John Huston a filmat o scenă băut, iar muzica lui Jerry Goldsmith a fost adăugată în ultimul moment.

Cel mai recent, Ben Affleck a regizat „Live by Night” (2016), pe care l-a scris şi în care a jucat. Din distribuţia filmului au mai făcut parte Elle Fanning, Chris Messina şi Zoe Saldana. Bugetul a fost de 65 de milioane de dolari, iar încasările, la nivel global, de 22 de milioane de dolari.

Totuşi, Ben Affleck este recunoscut pentru filme ca „Argo” şi „Good Will Hunting”, pe care le-a scris şi produs şi care i-au adus două trofee Oscar, dar şi pentru „The Town”.

Sursa: News.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri