Antena Căutare

Ben Affleck va scrie şi regiza un film despre realizarea lungmetrajului „Chinatown”

Cineastul american Ben Affleck va scrie şi regiza un film despre realizarea lungmetrajului „Chinatown”, producţie-cult a lui Roman Polanski, lansată în 1974.

Adaptarea „The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood” după cartea lui Sam Wasson va fi produsă de Paramount.

Affleck va fi şi producător, împreună cu Lorne Michaels, creator al „Saturday Night Live”.

„Chinatown” (1974), cu Jack Nicholson şi Faye Dunaway în rolurile principale, este considerat unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile.

În cartea lui Wasson este subliniat că producţia lui nu a fost tocmai uşoară. Regizorul Roman Polanski a avut dispute cu Faye Dunaway, care a primit rolul după ce Jane Fonda a refuzat, John Huston a filmat o scenă băut, iar muzica lui Jerry Goldsmith a fost adăugată în ultimul moment.

Cel mai recent, Ben Affleck a regizat „Live by Night” (2016), pe care l-a scris şi în care a jucat. Din distribuţia filmului au mai făcut parte Elle Fanning, Chris Messina şi Zoe Saldana. Bugetul a fost de 65 de milioane de dolari, iar încasările, la nivel global, de 22 de milioane de dolari.

Totuşi, Ben Affleck este recunoscut pentru filme ca „Argo” şi „Good Will Hunting”, pe care le-a scris şi produs şi care i-au adus două trofee Oscar, dar şi pentru „The Town”.

Sursa: News.ro

Următoarele două lungmetraje din franciza „John Wick”, cu Keanu Reeves, filmate simultan... Regizorul Cristi Puiu, nemulţumit că spectatorii trebuie să poarte masca la cinema în aer liber: Există o epidemie, dar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x