Căutare Live

Ce filme să vezi dacă ți-a plăcut Hercule. TOP filme de acțiune inspirate din legende istorice

Dacă ai văzut filmul Hercule, cu Dwayne “The Rock” Johnson, iată alte pelicule de acțiune inspirate din legende istorice pe care le poți urmări.

Ce filme să vezi dacă ți-a plăcut Hercule (2014)

Profimedia

Filmul Hercule, cu Dwayne “The Rock” Johnson în rol principal, a fost lansat în anul 2014 și a avut încasări de aproape 250 de milioane de dolari.

Filmul prezintă povestea puțin diferită a eroului mitologic Hercule. În varianta filmului lui Johnson, Hercule e un suflet torturat, jumătate om, jumătate zeu. Pentru că tatăl lui e Zeus, Hercule a fost supus la numeroase orori în viața lui.

După ce a îndeplinit cele 12 munci istovitoare și și-a pierdut familia, Hercule a întors spatele zeilor și a început să participe la lupte violente. În curând, formează un grup de mercenari cu alte 6 suflete pierdute.

Citește și: Ce filme să vezi dacă ți-a plăcut Scufița Roșie. TOP filme inspirate din povești și basme

Când un rege îi angajează să îi antreneze armata, Hercule și tovarășii lui își dau seama cât de mult au decăzut și trebuie să găsească un mod prin care pot îndrepta toate ororile din trecut.

Top filme la care să te uiți dacă ți-a plăcut Hercule

Dacă ai timp liber la dispoziție și vrei să te uiți la un film de acțiune cu tentă istorică sau inspirat din legende vechi, iată câteva pelicule similare cu Hercule care te vor ține cu sufletul la gură.

Fie că vorbim despre alte filme ce au de-a face cu zeii Olimpului sau pelicule care prezintă lupte legendare, iată 7 pelicule pe care le poți urmări dacă ți-a plăcut Hercule.

Înfruntarea titanilor (Clash of the Titans)

O altă peliculă ce are de-a face cu fiul unui zeu, Înfruntarea titanilor prezintă povestea lui Perseu, ce încearcă să își salveze familia de Hades, zeul infernului.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Perseu se oferă voluntar să pornească într-o călătorie extrem de periculoasă pentru a-l înfruntă pe Hades înainte ca acesta să preia puterea de la Zeus, însă eroul și luptătorii lui vor supraviețui doar dacă Perseu își acceptă puterea de zeu și își făurește propriul destin.

Conan Barbarul (Conan the Barbarian)

O misiune ce începe ca simpla răzbunare împotrivă unui alt luptător se transformă într-o luptă împotrivă unor rivali de temut și a unor creaturi monstruoase.

Conan (Jason Momoa) realizează că e singura speranță a tărâmului său, pentru a-l proteja împotriva unui rău supranatural.

Zeii Egiptului (Gods of Egypt)

Un alt film de acțiune inspirat din mitologie, de această dată de cea egipteană. În film, zeul Set (Gerard Butler) îl ucide pe propriul său frate, Osiris.

Horus (Nicolaj Coster-Waldau), fiul lui Osiris, își pierde ochiul în înfruntarea cu unchiul său și trebuie să apeleze la ajutorul unui simplu hoț (Grenton Thwaites) pentru a-l învinge pe zeul întunericului.

300: Ascensiunea unui imperiu (300: Rise of An Empire)

Povestea 300 continuă, de această dată pe mare. Generalul grec Themistokle încearcă să unească întreaga Grecie împotriva invaziei imperiului persic.

Filmul prezintă înfruntarea dintre flota lui Themistokle și forțele persane conduse de Xerxes și Artemisa, comandanta navelor inamice.

Legenda lui Hercule (The Legend of Hercules)

Un alt film lansat în 2014 ce prezintă povestea eroului legendar. De această dată, Hercule, fiul lui Zeus, e un print menit să înfrângă un rege tiranic.

Hercule nu știe, însă, care e destinul sau, însă atunci când află care e țelul vieții sale, trebuie să aleagă între a deveni un erou adevărat și a fugi cu iubirea vieții sale.

Legenda lui Tarzan (The Legend of Tarzan)

Filmul prezintă evenimentele din viața lui Tarzan (Alexander Skarsgard), după ce a părăsit jungla și a călătorit în Anglia alături de iubita sa, Jane (Margot Robbie).

Tarzan e forțat să se întoarcă în tărâmul în care a crescut pentru a-și salva fosta casă de invadatori ce vor să o distrugă.

Regele Scorpion (The Scorpion King)

Acțiunea din The Scorpion King are loc cu 5.000 de ani înainte de evenimentele din The Mummy. În film, aflăm cum Mathayus (Dwayne “The Rock” Johnson) ajunge Regele Scorpion, legendarul erou.

Ce filme să vezi dacă ți-a plăcut Scufița Roșie. TOP filme inspirate din povești și basme... Cine este actorul din spatele vocii lui Bumblebee din Transformers...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri