Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Cum ar fi trebuit să se termine Titanic. Regizorul a renunțat la această secvență, dar ea a ajuns pe internet

Pelicula ”Titanic”, regizata de James Cameron a primit unsprezece premii Oscar si este o capodopera a cinematografiei. Puțini știu însă, că regizorul se gândea la un alt final pentru Titanic.

Jack și Rose, protagoniștii filmului Titanic

Captura video

Scena de la final când Rose, ajunsă la bătrânețe scapă colierul în mare arăta altfel. Femeia este suprinsă de nepoata sa și de Mr. Lovett.

Ea poartă un dialog cu vânătorul de comori și îi spune că nu lucrurile sunt importante în viață, ci viața în sine, sfătuindu-i să prețuiască fiecare moment și să se bucure de el.

Rose îi oferă lui Mr. Lovett să țină diamanul în mână pentru cateva secunde apoi îl aruncă în ocean.

Titanic, filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile

Titanic este un film epic romantic lansat în 1997, regizat, scris, produs și montat de James Cameron.

Este o adaptare fictivă a scufundării pachebotului RMS Titanic, care îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Kate Winslet. Aceștia sunt membri ai unor clase sociale diferite și se îndrăgostesc la bordul pachebotului, în timpul călătoriei sale inaugurale.

Citește și: Cum arată și cine este soția lui Bruce Willis. Emma e cu 23 de ani mai tânără și a lucrat ca model | FOTO

Inspirația lui Cameron pentru film a venit din fascinația sa pentru epave. El a simțit că o poveste de dragoste amestecată cu pierderea de vieți umane ar fi esențială pentru obținerea unui impact emoțional. Producția a început în 1995, când Cameron a filmat un material cu epava reală a Titanicului.

Nominalizat la 14 categorii de premii Oscar, este la egalitate cu Totul despre Eva (1950) pentru cele mai multe nominalizări, câștigând 11, inclusiv la categoria pentru Cel mai bun film și Cel mai bun regizor, fiind aici la egalitate cu Ben Hur (1959) pentru cele mai multe premii Oscar câștigate de un singur film.

Cu încasări inițiale de 1,84 miliarde de dolari, Titanic a fost primul film care a depășit pragul de 1 miliard de dolari. A rămas filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile până când Avatar, regizat tot de Cameron, l-a întrecut în 2010.

Recomandari