Căutare Live

Cum arată, de fapt, actorii din Hobbitul. Înfățișarea lor fără machiaj și efecte speciale, o reală surpriză pentru fani

Personajele din Hobbitul au înfățișări înfricoșătoare create atet de echipelele de machiaj, costume și efecte speciale au facut minuni pentru trilogia "Hobbitul", iar efortul lor este apreciat de milionae de oameni care se uită la film. Cu toate acestea, mulți se întreabă cine stă cu adevărat în spatele acelor chipuri deloc prietenoase. Iată cum arată personajele în viața reală

Cum arată, de fapt, actorii din Hobbitul. Înfățișarea lor fără machiaj și efecte speciale, o reală surpriză pentru fani

Hepta

Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acţiunea din "Stăpânul Inelelor".

"The Lord of The rings" este una dintre francizele cu cele mai mari câştiguri din istorie, care a generat încasări estimate la 2 miliarde de dolari în toată lumea, scrie The Independent.

Stăpânul inelelor a fost conceput sub statutul de continuare a Hobbitului, o poveste fantastică publicată în 1937, scrisă de către Tolkien pentru copiii săi. Datorită popularității dobândite de către această poveste Tolkien a fost contactat de către edituri pentru a scrie mai multe povești despre hobbiți și goblini. Astfel, la vârsta de 45 de ani, Tolkien a început să scrie la ceea ce urma să devină Stăpânul inelelor. În anul 1949 Tolkien a terminat scrierea cărții, dar cartea a fost publicată de abia în 1955, când Tolkien avea 63 de ani.

Iată cum arată, de fapt, actorii din Hobbitul

Dwalin - Graham McTavish

Este cunoscut pentru rolurile sale ca Dwalin în trilogia filmului Hobbit, Dracula în serialul animat Netflix Castlevania, Sfântul ucigașilor din seria AMC Preacher și Dougal Mackenzie în seria Starz Outlander. El este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile sale din franciza de jocuri video Uncharted ca principalul antagonist Zoran Lazarević în Uncharted 2: Among Thieves și Charlie Cutter în Uncharted 3: Drake's Deception.

Balin - Ken Stott

Kenneth Campbell Stott (n. 19 octombrie 1954) este un actor de scenă, televiziune și film scoțian care a câștigat Premiul Laurence Olivier pentru cel mai bun actor în rol secundar în 1995 în piesa Broken Glass de la Royal National Theatre. Mai recent este cunoscut pentru rolul său de pitic Balin în trilogia filmului Hobbit (2012–2014) și ca Ian Garrett în mini-serialul The TV Missing din 2014, alături de James Nesbitt.

Kili - Aidan Turner

Aidan Turner (n. 19 iunie 1983) este un actor irlandez. El a jucat rolurile lui Ross Poldark în adaptarea de la BBC 2015–2019 a The Poldark Novels de Winston Graham, Dante Gabriel Rossetti în Desperate Romantics,Ruairí McGowan în The Clinic, și John Mitchell în serialul de dramă supranatural Being Om. A jucat rolul lui Kíli în seria de filme Hobbit.

Gandalf - Ian McKellen

Sir Ian Murray McKellen CH CBE (n. 25 mai 1939) este un actor englez. . El este câștigătorul a șapte premii Laurence Olivier, un premiu Tony, un premiu Globul de Aur, un Screen Actors Guild Award, un BIF Award, două Saturn Awards, patru Drama Desk Awards și două Critics 'Choice Awards. De asemenea, a primit nominalizări la două premii Oscar, cinci premii Emmy Primetime și patru BAFTA. A obținut faima mondială pentru rolurile sale de film, inclusiv Regele titular în Richard III (1995), James Whale în Gods and Monsters (1998), Magneto în filmele X-Men și Gandalf în The Lord of the Rings și The Hobbit trilogies .

Fili - Dean O'Gorman

Dean Lance O'Gorman (n. 1 decembrie 1976) este un actor, artist și fotograf din Noua Zeelandă. El a jucat-o pe piticul Fíli în trilogia Hobbit și pe Norse God Bragi / Anders Johnson în serialul fantezist The Allighty Johnsons.

Dori - Mark Hadlow

Mark Selwyn Hadlow ONZM (n. 1957) este un actor și comediant australian-nou-zeelandez. Hadlow este probabil cel mai bine cunoscut la nivel internațional pentru că a jucat rolurile lui Harry în King Kong și Dori, un pitic, în seria Hobbit.

Gloin - Peter Hambleton

Peter Hambleton (n. 1960) este un actor de scenă, film și televiziune din Noua Zeelandă și regizor. Cunoscut pe scena teatrului Wellington, el a interpretat ornitologul Walter Buller în piesa Dr Buller's Birds și Charles Darwin în piesa din 2009 Collapsing Creation. El a jucat Dwarf Glóin în seria de filme The Hobbit și Mike Johnson într-un episod al miniseriei TV A Twist in the Tale din 1999.

Bifur - William Kircher

William Kircher (n. 23 mai 1958) este un actor din Noua Zeelandă. William Kircher a ajuns pentru prima oară în evidență în televiziunea din Noua Zeelandă în seria de drame polițiste Shark in the Park. El a revenit la actorie în 2006 în filmul Out of the Blue, bazat pe povestea adevărată a masacrului din Aramoana. Kircher a apărut în adaptările filmului The Hobbit ca piticul Bifur.

Adevărul despre înfățișarea lui Neytiri din Avatar. Cât de frumoasă e în viața reală vedeta din film... Distribuția pentru "Avatar 2", confirmată. Cine sunt actorii care îi vor juca pe copiii lui Jake Sully și Neyt...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x