Cum arată noua iubită a actorului Alexander Ludwig, Bjorn din ”Vikings”

Vikingul Alexander Ludwig iubește din nou, după despărțirea de Kristy Dawn Dinsmore. Numele noii sale partenere este Lauren Dear, iar actorul a confirmat relația pe Instagram.

Alexander Ludwig are o nouă iubită, Lauren Dear

Hepta.ro

El a distribuit o fotografie cu Lauren sărutându-l pe obraz, dar și altele din escapadele lor, iar fanii s-au grăbit să întrebe despre relație. De asemenea, au dorit să știe unde este Kristy, însă actorul nu a răspuns încă la comentarii.

El și Dinsmore au început să se întâlnească în 2016, iar ruptura pare că s-a produs la începutul acestui an, deși niciunul nu a făcut un anunț în acest sens.

Vagabonds

O postare distribuită de Alexander Ludwig (@alexanderludwig) pe

Cine este Alexander Ludwig

Alexander Ludwig s-a născut pe 7 mai 1992. El și-a început cariera la o vârstă fragedă și a bifat prezența în mai multe filme de succes ”The Seeker: The Dark Is Rising” (2007) și ”Race to Witch Mountain” (2009).

A devenit faimos pentru că a jucat în rolul lui Cato în ”The Hunger Games” (2012), dar este cunoscut și pentru apariția în ”Lone Survivor” (2013).

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri