Live acumFilm: Pisicile aristocrate (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

12 personaje. 12 pareri. 12 sfarsituri de lume

12.12.12 e considerat de multi specialisti drept “preavizul” pentru Sfarsitul Lumii de pe 21.12.12. 09.09.09, 10.10.10 sau 11.11.11 au fost alte teste, dar pamantenii abia acum sunt pregatiti sa infrunte destinul. Afla care a fost reactia a 12 personaje celebre de la noi, deranjate din propriul Zen de Sfarsitul Sfarsitului.

SPORT

Cristi “Dodel” Tanase – “Fratie, eu sunt linistit. Tatarusanu are 12 pe spate, asa ca sfarsitul e la el. Si-asa nea Gigi nu prea il avea la suflet. Hai, Danke Shanke”

Valentin “Dinu 2.0” Sinescu – “Sfarsitul lumii, exhaustiv de altfel, a fost tratat in doua randuri de ziarele de specialitate, la rubrica de pariuri. <Cota de 1,20> a fost singura remarca. Noi, acesti pioni malefic de iubitori, graitori de sentimente, nu mai putem trai demni un final?”

p.s: suparat de cuvintele “injurioase” din aceasta declaratie, Ioan Niculae l-a demis de la Astra: “Metaforic vorbind, i-am dat sfarsitul mai devreme lui Sinescu”, a fost auzit patronul giurgiuvenilor.

George “Parlamentaru” Becali – “Dumnezeu nu ma poate sfarsi pe mine niciodata. Pentru ca de ce?! Intr-un vis mi s-a aratat un licurici verde, m-ai inteles? Se apleca deasupra unei oi si ii zicea ca ea e Aleasa. L-am sunat si pe MM, era 3 noaptea, dar era pe Facebook. Asta cauta jucatori peste tot. Plus ca <Sfarsitul Lumii> asta e stelist. A venit deja la Rapid si Dinamo, pe noi ne-a lasat mai la urma”.

Claudiu “Blocnotes” Raducanu – “Tati, daca <Sfarsitul> nu e atacant, ca sa ma schimbe pe mine din echipa, atunci poate sa vina. Ca o favoare de exceptie, ii zic sa stea si cu mine in camera”.

MONDEN

Bianca Dragusanu - "De Sfarsitul Lumii am sa ma duc la <Din Dragoste> sa termin de unde am inceput"

Oana Roman – “Pentru mine, adevaratul sfarsit ar fi daca ar desfiinta astia . Atat.”

Oana Zavoranu – “Sfarsitul vine cand vreau eu. Pac, cocktail de somnifere, pac sfarsitul pentru cateva ore. Si tot asa pana cand imi trece mama cimitirul pe numele meu”

POLITIC

Dan Diaconescu – “Inaintea lui Hristos, cand abia incepea lumea, eu vorbeam, exclusiv si senzational, de sfarsit”

Traian Basescu – “Sa sfarsiti bine”

MUZICA

Florin Salam – “Solooo, 1000 de euro de la fratele Nutu pentru Sfarsitul Lumii”

Inna – “Helau Zi End. Ai em Inna, from Romeinia, nambar uan evriuer”

Fuego – “Vine Sfarsitul Lumii? Dar de unde ati aflat ca nu mai cant de Craciun??”

* Textul este un pamflet si, inainte de orice sfarsit, trebuie tratat ca atare!

Recomandari