Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Afla cum sa-ti ingrijesti hainele de ploaie!

Razvan Simion si Dani Otil au comentat ironic la matinalul Antenei 1 un sfaturile prezente intr-un articol referitor la ingrijirea hainelor de ploaie.

Razvan Simion a remarcat ca textul se aplica doar in situatia in care intemperiile apar din senin. In cazul in care ploaia este anuntata, cititorul isi poate lua umbrela.

Daca totusi evenimentul nefericit s-a produs, cea mai buna solutie nu este ca atunci cand ajungi acasa sa speli pantalonii, ci sa-i pui la uscat pe un umeras cu clipsuri, pentru a sta intinsi. De asemenea, nu este recomandat sa-i porti a doua zi, pentru ca datorita umezelii s-ar putea ca acestia sa faca genunchi, sau, mai rau, chiar sa se lase la spate.

Daca pantalonii s-au murdarit, nu este bine sa fie spalati imediat, pentru ca astfel in urma procesului de spalare ar putea ramane urme albicioase pe suprafata acestora. Mai intai trebuie pusi la uscat pe un umeras cu clipsuri, pentru a sta intinsi. Daca totusi, posesorul pantalonilor a fost atat de neinspirat incat a inversat ordinea operatiilor, nu trebuie sa intre in panica. Petele albe ies in urma frecarii cu o perie de dinti cu perii foarte fini. Este indicat sa se foloseasca apa calduta.

Daca pantalonii au un timp rezonabil de uscare, la basca posesorul are de asteptat. Ea se usuca mai greu, pentru ca e fabricata dintr-un material mai gros. Pentru a facilita procesul de evaporare al apei, este recomandat ca articolul vestimentar sa fie umplut in prealabil cu ghemotoace de hartie sau hartie de calc. Acest ultim sfat i-a fost de mare ajutor lui Dani Otil, care, inainte de lectura, se gandea sa-si usuce basca intr-un cuptor cu microunde.

Recomandari