Căutare Live

Bancul zilei: Vând BMW, în stare excepţională, an de fabricaţie 2015. L-aş păstra pentru mine, dar...

Fiindcă este weekend, toată lumea are parte de relaxare și voie bună. Așa că www.a1.ro îți propune un alt banc amuzant despre soți și neveste!

Bancurile sunt binevenite oricând

Fiindcă este weekend, toată lumea are parte de relaxare și voie bună. Așa că www.a1.ro îți propune un alt banc amuzant despre soți și neveste!

„Vând BMW, în stare excepţională, an de fabricaţie 2015. L-aş păstra pentru mine, dar nevasta-mea si-a luat astăzi carnetul după a şaptea încercare si de bucurie s-a dus la coafor si s-a facut blondaă! Nu vreau sa risc...”

Citește și:

Mai mulți bărbați stau într-un bar, urmărind împreună un meci de fotbal important. Deodată...

O blondă îşi sună iubitul şi spune:Te rog, vino şi ajută-mă! Am un…

Şi-a rugat mama să îi scrie o scutire pentru şcoală, dar nu se aştepta la asta! Ce i-a scris pe foaie întrece orice imag... Bancul zilei: Nevasta aduce oglinda de la mașină și îi spune soțului......
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri