Antena Căutare

Ce părere au fanii despre Florin Salam. Manelistul este adorat la scară înaltă: "Eu l-aș vota să fie președinte (...) Îmi place aia cu "bum, bum, dă-i cu pușca și ia fum"

Unul dintre cei mai iubiți manelisti din breaslă a fost luat la puricat de o parte dintre fani, dornici să își exprime părerea despre celebrul cântăreț. 

Unul dintre cei mai iubiți manelisti din breaslă a fost luat la puricat de o parte dintre fani, dornici să își exprime părerea despre celebrul cântăreț.

"Vorbește foarte frumos, se vede că e deștept (...) Eu l-aș vota să fie președinte", spun oamenii, care știu melodiile artistului pe de rost. Ba mai mult, aceștia au oferit scurte dovezi ale actelor sale artistice. Fiecare cum a putut, ce-i drept.

Fanii sunt la curent cu toate noutățile din repertoriul lui Salam. Ar fi încântați nevoie mare ca artistul să cânte imnul național al României, în locul lui Nicoale Guță.

Expunerea ideii noastre se oprește aici. Să lăsăm publicul să vorbească, "fără număr".

Foto! El este primul client care îşi motivează comanda de mâncare. Ce a scris pe nota de plată întrece orice imaginaţie... Galerie Foto: Cele mai amuzante coincidențe, surprinse de aparatul foto. Cea de-a zecea fotografie este fabuloasă! Râzi ...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x