Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă torni clor într-un pahar de cola! Ce magie se produce? (VIDEO)

Experimentele făcute acasă sunt distractive. Deși nu e o idee bună să amesteci clor cu cola, totuși cineva a făcut o încercare și a postat rezultatul pe internet.

Experimentele făcute acasă sunt distractive. Deși nu e o idee bună să amesteci clor cu cola, totuși cineva a făcut o încercare și a postat rezultatul pe internet.

Unora pur și simplu le place să încerce tot felul de lucruri, pentru a vedea ce se întâmplă. Un tânăr a decis să experimenteze însă ceva la care nimeni nu s-ar fi gândit.

A băut zilnic 7 LITRI de energizant! Iată cum arată după acest EXPERIMENT!

A turnat cola într-un pahar și apoi a început să adauge clor. A amestecat și a continuat să adauge înălbitor de câteva ori.

Articolul continuă după reclamă

Experimentul este de-a dreptul incredibil

În scurt timp, rusul a demonstrat că băutura din pahar se „decolorează” și ajunge să arate ca și când ar fi apă, nu cola.

Clipul video realizat de tânărul rus a fost postat pe internet și a devenit viral în toată lumea.

VIDEO: Îți va aduce aminte de copilărie instant! Clipul în care niște tineri se dau cu sania a devenit viral! Mii de oam... Bancul zilei: "Un şofer gonea cu 150 km/oră. Vede girofarul unei maşini de poliţie..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x