Nu există viața perfectă pentru că sunt persoane care mereu îți pun bețe în roate! Află ce zodii îți fac necazuri!

 

Nu există viața perfectă! Deseori credem că necazurile ni le provocăm singuri, însă nimic nu este mai greșit! Astrele îți vor spune care sunt zodiile responsabile pentru răul din viața ta.
 

Berbec

Încăpățânat și dornic să facă lucrurile exact așa cum vrea el, fără să îi scape de sub control ceva, Berbecul va avea mari probleme atunci când în plan intervine o Balanță. În general, orice proiect al Berbecului în care este inclusă și o Balanță este sortit eșecului, pentru că aceasta din urmă are scopuri nobile: să scoată în evidență calitățile tuturor celor din echipă. Berbecul ghicește planul Balanței și va lua toată munca asupra lui. Nu va reuși, desigur să facă față, astfel ajungând nu doar să se suprasolicite, dar și să depășească termenul-limită cu mult și să devină persona non-grata pentru șef. În viața de zi cu zi, dacă ai Balanță în gașca de prieteni, nu te împrumuta la ea, te vei îndatora mai rău decât la bancă, scrie unica.ro.

Taur
Este cel mai bun pe plan profesional, însă, pe plan personal lucrurile nu mai sunt la fel de roz. Are de rezolvat o sumedienie de necazuri, iar principalul vinovat este Scorpionul, caracterizat de instabilitate din acest punct de vedere. Întotdeauna îi va insufla o lipsă de încredere în sine, greu de recuperat.

Rac
De fiecare dată când va intra în contact cu un Vărsator va ajunge să aibă inima frântă. Va rămâne cu mințile sucite din cauza Văsătorului, caracterizat de nestatornicie și mister. Tocmai din cauza acestei experiențe nu va mai fi capabil de a se dedica trup și suflet unei persoane, lucru care îl va face să sufere și mai tare. Tocmai pentru că Racul pentru asta trăiește.

Fecioara
Analitică și dornică să dețină controlul, Fecioara va avea de suferit în viață din cauza Taurului. Gelos pe concentrarea și ambiția Fecioarei, dar cu capacități intelectuale superioare, Taurul va calcula fiecare mișcare pentru a da la o parte Fecioara și a o face să-și piardă încrederea în forțele proprii. Planul îi iese de minune Taurului, mai ales că Fecioara nu are astfel de mize puerile și are capacitatea de a merge mai departe, informează unica.ro.

Leu
Soarta Leului stă în mâinile Fecioarei, care mereu îi cântă în strună pentru a-și îndeplini scopul. Își dorește să urce pe scara socială, așa că pentru a-și împlini scopul se folosește de Leu și... îl laudă mai mereu!

Gemeni
Sunt cunoscuți ca fiind nestatornici, comunicativi, dar sunt uor de dat peste cap atunci când vine vorba despre Leu. El îi pune întotdeana într-o lumină proastă, nu neapărat intenționat, ci pentru că așa îi este felul.

FOTO CREDIT

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe