Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cea mai dezastruoasă idee de Sfântul Valentin: „Am intrat în casă și am găsit pe jos niște cartofi prăjiți în loc de petale de trandafiri”

Ideile unor semeni de-ai noștri de a fi romantici depășesc orice închipuire. Dorința de a fi originali poate strica o seară care ar trebui să fie una perfectă pentru cei mai mulți dintre îndrăgostiți

Ideile unor semeni de-ai noștri de a fi romantici depășesc orice închipuire. Dorința de a fi originali poate strica o seară care ar trebui să fie una perfectă pentru cei mai mulți dintre îndrăgostiți.

Un astfel de moment penibil s-a petrecut pe 14 februarie 2019, când un tânăr a încercat să o surprindă și să o amuze în același timp pe iubita sa, întinzându-i cartofi prăjiți în loc de petale de trandafiri pe podeaua casei. Nebunia nu s-a oprit aici. De-o parte și de alta a „covorului” de cartofi tronau lumânări pe care oamenii le cumpără pentru a le aprinde la biserică, iar pe pat era așezată o farfurie plină cu același produs și un mesaj în care își exprima simpatia față de tânără.

Ideea nu a fost gustată de fată, care a pozat întregul mise-en-place și a postat imaginile pe internet. alături de un mesaj virulent: „A crezut că mă va face să râd. Mi-a pus cartofi prăjiți în loc de petale de trandafiri. O mizerie...”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro