Căutare Live

Cele mai ciudate reguli ale miresei pentru domnișoarele de onoare! Ce trebuie să facă acestea

O mireasă a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume după ce le-a impus domnișoarelor de onoare niște reguli și niște sarcini mai mult decât neobișnuite!

O mireasă a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume după ce le-a impus domnișoarelor de onoare niște reguli și niște sarcini mai mult decât neobișnuite!

Acecasta este incredibila poveste prin care au trecut câteva domnișoare de onoare, atunci când prietena lor s-a decis să devină mireasă. Și fiindcă ziua cea mare trebuia să iasă ca la carte, mireasa a dat o listă clară de sarcini pentru domnișoarele de onoare. Ce li s-a spus că trebuie să facă?

Regulile miresei pentru domnișoarele de onoare:

 1. Nu sunteți doar domnișoare de onoare, ci trebuie să fiți terapeuți, asistenți de cumpărături, consilieri, secretare și sfătuitori.
 2. Nu vă plângeți de rochiile de domnișoare de onoare, decât dacă mireasa a făcut asta deja. O regulă de bază pentru domnișoarele de onoare.
 3. Trebuie să mâncați înainte de nuntă. E un loc special amenajat pentru domnișoarele de onoare.

Cele mai ciudate reguli ale miresei pentru domnișoarele de onoare! Ce trebuie să facă acestea

 1. Domnișoarele de onoare sunt un fel de patrulă a miresei pentru toată noaptea. Ce trebuie să facă? Orice li se cere!
 2. Dacă mireasa pare că se plictisește vorbind cu un initat atunci acționați imediat
 3. Nu pomeniți și nu vorbiți la nuntă despre foști, fiindcă nimic bun nu se poate întâmpla
 4. Dacă ești la baie, atunci ai grijă, ca domnișoară de onoare, să verifici să nu fie cineva într-o altă cabină, care ascultă ce vorbești cu un alt invitat.
 5. Domnișoarele de onoare nu trebuie să bea mai mult alcool decât mireasa.
 6. Domnișoarele de onoare trebuie să danseze chiar și cu cei mai urâți cavaleri de onoare
 7. Domnișoarele de onoare nu trebuie să se gândească la problemele personale în ziua nunții. Nu aveți voie să vă plângeți.
 8. Aveți voie să vă faceți de cap cu vreun văr, dar întrebați mireasa dacă ați pus ochii pe fratele ei.
 9. Nu aveți voie să arătați mai bine decât mireasa.
Bancul zilei. O doamnă bine coboară în grabă dintr-un Porsche și intră la un cabinet medical... Un pui de Golden Retriver a cucerit Internetul. Uite cum se chinuie să nu își piardă partenerul de plimbare...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri