El este tăticul zilei! Nu a avut bani să-și ducă fetița într-un parc de distracții și a găsit soluția. A improvizat un roller coaster, acasă. Distracția a fost pe cinste! (VIDEO)

Lipsa banilor nu înseamnă întotdeuna tristețe, mai ales când ești creativ și capabil să găsești soluții. Este și cazul unui tată care nu și-a permis să își ducă fetița într-un parc de distracții. 

Lipsa banilor nu înseamnă întotdeuna tristețe, mai ales când ești creativ și capabil să găsești soluții. Este și cazul unui tată care nu și-a permis să își ducă fetița într-un parc de distracții.

Pentru că biletele erau prea scumpe, acesta a improvizat un roller coaster, acasă, în camera micuței. Și, când spunem improvizat, nu ne referim chiar la sensul cuvântului în sine.

Bărbatul a luat un recipient din plastic, a pus-o pe cea mică în el și s-a apucat de treabă, în timp ce un clip video cu un roller coaster rula pe ecranul televizorului. Fetița s-a distrat teribil, iar imaginile sunt absolut delicioase!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri