Antena Căutare

Așa au fost găsiți la locul de muncă! Adevărul din spatele unei scene care i-a șocat pe colegi

Bărbatul era cu capul pe birou, în timp ce femeia ”zăcea” pe podea, ambii stând într-o baltă de ”sânge”. Imaginea i-a terifiat pe colegii de serviciu, care au vrut imediat să sune la poliție și salvare

Bărbatul era cu capul pe birou, în timp ce femeia ”zăcea” pe podea, ambii stând într-o baltă de ”sânge”. Imaginea i-a terifiat pe colegii de serviciu, care au vrut imediat să sune la poliție și salvare.

Numai că, până să apuce să formeze, victimele s-au trezit din ”morți” și le-au explicat celor din jur că este vorba de o simplă farsă.

În realitate, balta de sânge era o pernă roșie, care imită perfect imaginea de groază pe care o putem vedea în filme după ce unul dintre personaje este împușcat în cap!

Au vrut să fie sexy şi să iasă în evidenţă, dar au devenit penibile! Dovada că prostia nu are limite... VIDEO de senzație: Ăsta e cel mai tare interviu: "Stăteam liniștit și beam o apă "MENERALĂ", când...fum, ...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x