Căutare Live

FOTO: Toţi au început să râdă! Ce a căutat la un concurs de CULTURISM? "Prietene, nu aici se ţine OLIMPIADA"

Concursurile de culturism sunt, în mod clar, pentru oamenii cu muşchi! Numai că băiatul din imagine n-a înţeles acest lucru şi a trebuit să suporte glumele făcute pe seama sa

Concursurile de culturism sunt, în mod clar, pentru oamenii cu muşchi! Numai că băiatul din imagine n-a înţeles acest lucru şi a trebuit să suporte glumele făcute pe seama sa.

Dacă a ajuns acolo dintr-o greşeală sau chiar s-a crezut vreun "pachet de muşchi" nu putem afla, dar sigur tipul ar fi fost "mult mai din peisaj" în cazul în care mergea la un concurs de şah sau, mai bine, la vreo Olimpiadă.

Imaginea nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu!!!

Galerie FOTO! Nici dac-o calculau ca la BAC, matematic, nu ieșea așa! Care ți se pare cea mai haioasă ”potrivire”?... Galerie foto! Cele mai mari păcăleli din istoria "Ce comanzi şi ce primeşti". Mai ai curaj să cumperi online?...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri