GALERIE FOTO - VIRAL. De ce mor unii bărbaţi de tineri. Cele mai prosteşti idei care te pot ucide. Din păcate, nu-ţi vei putea ascunde zâmbetul

Ați auzit vreodată expresia: "A murit ca prostul?". Din păcate, în multe cazuri, afirmația se dovedește a fi reală. Galeria foto de mai sus reprezintă cel mai concludent exemplu. Mai poți spune ceva? 

Ați auzit vreodată expresia: "A murit ca prostul?". Din păcate, în multe cazuri, afirmația se dovedește a fi reală. Galeria foto de mai sus reprezintă cel mai concludent exemplu. Mai poți spune ceva?

Bărbați care se scaldă în piscină, alături de un prelungitor plutitor, conectat la priză, o pușcă pe post de sprijin, antrenamente cu greutăți pe o minge imensă sunt doar câteva dintre imaginile care te lasă fără cuvinte. Fără cuvinte, în sensul negativ.

Dacă aveați impresia că le-ați văzut pe toate, ei bine, v-ați înșelat. Este suficient să arunci o privire peste colecția de "fotografii inedite".

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri