Căutare Live

Imaginile zilei! Patriarhul Daniel a sfinţit un studio de televiziune cu trafaletul

Imaginile în care Patriarhul Daniel sfinţeşte cu un trafalet câteva studiouri ale unei televiziuni au devenit virale pe internet.

Imaginile în care Patriarhul Daniel sfinţeşte cu un trafalet câteva studiouri ale unei televiziuni au devenit virale pe internet.

Astfel, potrivit unui comunicat Preafericitul Daniel, Patriarhul României a sfinţit şi inaugurat, luni, 9 iunie, de Sărbătoarea Sfintei Treimi, noile studiouri ale Radioului şi Televiziunii TRINITAS din incinta Centrului Social-cultural Iustin Patriarhul.

“Vă dorim mult ajutor de la Dumnezeu, ocrotirea Preasfintei Treimi și să lucrați cu bucurie, pentru că așa cum se spune la hirotonie, predica Apostolilor a fost Treimea cea deoființă și nedespărțită. Aceasta este bucuria misiunii creștine. Într-adevăr s-a făcut într-un timp scurt o lucrare importantă, mare și sperăm să fie totul funcțional. Vă dorim tuturor sănătate, bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu”
, a spus patriarhul la inaugurare, citat de basilica.ro

Mai multe imagini pe observator.tv!

FOTO: Doamne, pe ce a pus mâna acest bărbat! Trebuie să vezi cum arată iubita lui!... A vrut să aibă forme pronunțate și a purtat timp de doi ani un corset ce-ți taie respitația! Rezultatul e...ULUITOR!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri