Căutare Live

În ce hal au ieșit fetele astea pe stradă! Oare le-a văzut cineva când au plecat de acasă? Mori de râs

Doua tinere din Timisoara au facut senzatie in troleibuz, fara pic de rusine. Fetele au reusit sa fie in centrul atentiei, adoptand o vestimentatie cel putin bizara.

Două tinere din Timișoara au făcut senzație în troleibuz, fără pic de rușine. Fetele au reușit să fie în centrul atenției, adoptând o vestimentație cel puțin bizară.

Acestea au urcat în troleu, înfășurate într-un cearceaf, și nu păreau deloc deranjate de ținuta lor, deși toți călătorii le priveau uimiți. Ba, mai mult, din câte se poate observa, una dintre ele vorbea nestingherită la telefonul mobil.

Probabil, am putea pune acest moment amuzant pe seama lipsei de timp, a grabei sau, pur și simplu, a umorului... de calitate sau nu.

Degetele nu mint niciodată! Vei citi oamenii instant, doar uitându-te la mâinile lor! Ai curaj să încerci?... TEST! Îţi dai seama ce este în această imagine? Ce spune asta despre tine...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri