Mireasa și-a bătut joc de domnișoarele de onoare! În ce le-a pus să se îmbrace la nuntă! „Și gunoiul unde e?”

 
+2 click pentru
galerie

Se spune că nunta este cel mai fericit moment din viața unei tinere, căci nimic nu se compară ca emoție cu ziua în care îți unești destinul cu alesul inimii tale. De la eveniment nu pot lipsi domnișoarele de onoare. Totuși, patru tinere au trăit un adevărat coșmar la nunta prietenei lor!

O mireasă din Marea Britanie a decis că își dorește să aibă drept domnișoare de onoare pe cele patru prietene ale sale și, în mod evident, acestea au acceptat fericite propunerea.

Doar că, atunci când a venit ziua cea mare a evenimentului, tinerele au trăit un adevărat șoc atunci când mireasa le-a dat rochiile pe care trebuiau să le poarte la eveniment!

Ca să fie sigură că ea e singura care iese în evidență, printr-o rochie deschisă la culoare, mireasa le-a îmbrăcat pe domnișoarele de onoare în rochii dintr-un material negru satinat. Și ca ținuta să fie „completă”, domnișoarele de onoare au mai primit și câte o pereche de încălțări sport, în culori surprinzătoare, ca să se „asorteze” cu rochiile negre!

Cele patru tinere s-au fotografiat la eveniment și au postat poza pe Facebook, iar reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară.

În mod evident, mulți s-au ținut de șotii și au glumit pe seama ținutelor, care pentru unii au părut o adevărată bătaie de joc. Unii au întrebat de ce sunt îmbrăcate în saci de gunoi lucioși și negri și unde este gunoiul, alții au glumit pe seama încălțărilor.

Dar ce nu fac domnișoarele de onoare pentru ca mireasa să fie fericită în cea mai emoționantă zi din viața sa? Totuși, această poveste poate să fie o lecție pentru tinerele care urmează să fie domnișoare de onoare: aveți grijă în ce vă băgați!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI